skip to content »

inbasys.ru

Webcam sexs melayu

Pernah beberapa kali aku nak cuba ambil gambar denganaku tapi line tak pernah yang clear.

Webcam sexs melayu-36Webcam sexs melayu-88Webcam sexs melayu-18

Tak tahu la aku apa ubat atau ilmu yang Mak Mertua aku tu pakai.Aku tanya jugak pada Mak Mertua aku ni yang dia tak bosan ke duduk rumah sorang-sorang. Bapak mertua aku tu kalau tak kerja,dia pergi memancing dan kalau duduk rumah pun tidur memanjang aje macam takde kat rumah. Patut la macam gila meroyan dansemacam aje Mak Mertua aku ni...!!! Pernah sekali semasa Mak Mertua aku tu sedang menyiang ikan pari yang bapak mertua aku tangkap, Mak Mertua aku tu tunjukkan kat aku macam mana rupanya lubang cipap ikan pari.Aku pun sebenarnya tak pernah tengok rupa lubang cipap ikan pari macam mana selama ni walaupun aku ni boleh dikatakan tergolong sebagai seorang pemancing profesional jugak.Perubahan yang paling ketara yang aku nampak ialah Mak Mertua aku tu lebih kerap berdandan dan pasang badan dan kadang-kadang tu aku perasan yang Mak Mertua aku tu macam nak goda aku pulak.Dah la malam-malam Mak Mertua aku tu jarang memakai bra dan baju yang dipakai tu phuuuhhh...kadang-kadang tu teramat latransparentnya.Namanya adalah Ram Ibrahim dan Mak Mertua aku tu telah dilahirkan pada di Batu Pahat, Johor Darul Takzim serta berbintang Cancer.

Kalau Mak Mertua aku tu keluar jalan-jalan dengan isteri aku,memang orang tak sangka yang jalan sebelah isteri aku tu merupakan Mak Kandung dia kerja dengan pergi memancing atau jalan-jalan kat tepi laut (since rumah mertua aku tu dekat dengan laut).

Kadang-kadang tu Mak Mertua aku tu macam saja nak posing depan aku,baca surat khabar sambil pakai baju low-cut pulak tu.

Jadi,aku ternampak la kedua-dua tetek ranum mak mertua kau tu kat depan mata aku. Berat mata memandang,berat lagi batang kote aku yang memikulnya.

Kalau korang semua nak tahu,sebijik macam lubang cipap wanita.

Sambil Mak Mertua aku tu tunjuk kat belahan cipap ikan pari tu, Mak Mertua aku tu menjolok-jolok jari hantu dia kat dalam lubang cipap ikan pari tu,keluar-masuk-keluar-masuk.

Nama aku adalah Zack Putra dan orang memanggil aku Zack sahaja.